Zatím to tu moc nejede? nějaké nápady :( |
Tak co tu budem dělat??
-
daverie 2 příspěvky
Viděn před 7 lety
Zaregistrován před 12 lety -
CzechPagan 31 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyNo teprve před nedávnem to spustili, tak nemůžeme čekat žádný zázraky. -
Ahurmen 368 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 12 letyNáhodou já si nemůžu stěžovat.
Díky diskuzím ohledně E3, konzolí a pár ostatních se tu celkem bavím.
Pořád lepší, než aby zde bylo stovky témat a tisíce příspěvků :) -
Ichabod 34 příspěvky
Viděn před 2 lety
Zaregistrován před 12 lety -
MartinezZ 815 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 lety"Tak co tu budem dělat??" Zatím nic. Dáme jim tak dva měsíce klid, ať se rozkoukají, ať si dupnou na vrchní velení a až sem přijdou modi a restrukturalizují fórum podobně jako na EG.net => zpřehlední. Předpokládám, že do té doby vzniklá témata zmizí (taky bodejť by ne, když se teď ve všech mele o všem). Není kam pospíchat. Raději vyladěné než uspěchané.
-
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letybude tu nějakej trýt o focení a HDmi kabelech? nebo můžu tady? -
RedCZ 25 příspěvky
Viděn před 1 rokem
Zaregistrován před 12 letydaverie wrote:
Zatím to tu moc nejede? nějaké nápady :(
No já jsem zatím víc než spokojenej :)
Eurogamer má pěkně našlápnuto, tak doufám, že si to neskazí :) -
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letybude tu i seznamka? můžu sem dát odkaz na profil na libku? -
Sibrand 4 příspěvky
Viděn před 5 lety
Zaregistrován před 12 letyJá se těším až se Eurogamer pořádně rozjede.Až budou různý popisy u her a videa apod. -
Ahurmen 368 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 12 letyPedro, fakt sis nic nedal? :)
Podle mě vlákno o focení a HDMI kabelech by jsi mohl založit, stejně tu už tak je zmatek a nejspíš to tu zde pak admini promáznou.
Ale seznamka, nevim, nevim -
Ahurmen 368 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 12 letySebastion_22: S příchodem dalších a dalších mas čtenářů se flame waru nevyhneme.
Flame je jak na internetových obchodec, e-magazínech, fórech, prostě všude.
Je to již součást internetu, něco jako tvoje emailová schránka, do které ti chodí spamy. -
FrozenDragon 16 příspěvky
Viděn před 10 lety
Zaregistrován před 12 letybohužel flame už tu je a stve mě,že se ho už taky učastnim. to je konec
-
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letypopros o ban -
Marťas 30 příspěvky
Viděn před 8 lety
Zaregistrován před 12 letyJA som tým chcel vysvetliť len to že keď niekto robí hru tak nech je kvalitná, keď niečo robím tak to urobím poriadne na 500% a čo je kvalitné nech je na všetkých možných platformách nie opačne. Kašlem vám nejaký flame možno to tak len vyzerá. Proste chceme dokonalé hry ne a multiplatformne. To len konzolisti asi nerozumejú vy neviete zniesť že niekde je brak a ja neviem ešte čo, chcete všetko úspešné len a len pre seba.. Proste konzolisti sú majtri sveta Ja tu nikoho hnevat nechcem ja chcem len dokonalé hry.
-
MartinezZ 815 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 lety@pedroZC - já ti nevím, ale já bych řekl, že tady je Eurogamer, takže spíš fórum k webu, který se týká her.
O HDMI kabelech můžeš kecat na avmania.cz. O focení na digiarena.cz. Seznamku hledej na Seznamka.cz a libko si, prosím, nech tam kde je, tudíž na NeNikomuSeNelibisAHlavneToNikohoNaEurogameruNezajima.bflmpsvz. Díky :) -
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyto U je jako Unreal? co to znamená, že máš takovou ikonu? nejsi z Mělníka? -
Ahurmen 368 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 12 letyFrozenDragon a Maras: Prosím, nezačínejte s tím i v tomto vláknu, děkuji :) -
MartinezZ 815 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 lety@pedroCZ - Nejsem z Mělníka. To U je jako Unreal (sice jsem spíš fanda prvního Unrealu a UT'99, ale ta ikonka z UT2004 se mi prostě líbila :) -
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyani z Berouna? -
CzechPagan 31 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyPedro neřikej mi že si z Berouna, to bych nepřežil -
MartinezZ 815 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyZ Práglu :) -
CzechPagan 31 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyPrágl? To myslíš nejmenší velkoměsto na světě? -
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyKluci, kolik vám je? Chodíte někdo do fitka? -
CzechPagan 31 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyto Pedro: Jsi si jistej, že jsi na správnym webu? -
Ahurmen 368 příspěvky
Viděn před 4 lety
Zaregistrován před 12 letyCzechPagan: U pedra si asi nikdo nemůže být ničím jistý ;-) -
MartinezZ 815 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyFluke085 wrote:
Překvapuje mně, že se Pedro nezeptal jestli Prágl není Praha:))
Jo, nejen že nejmenší velkoměsto, ale ještě skoro na konci, takže vlastně skoro "über" p*del světa u Prahy -
pedroCZ 25 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letyneříkají Prágl v Brnu? to už všichní mluvýte tím jejich trapným hantecem? kdyby si někdo chtěl něco zahrát po PSN mám už dvě hry GTA IV a Wipeout, ale ten HD jako high defincin. Písněte mi na můj nick na PSN. Ozvěte se i ti co byste chtěli jít třeba běhat, na plavčo nebo do fitka. Koukáte na Óčko teď? -
CzechPagan 31 příspěvky
Viděn před 3 lety
Zaregistrován před 12 letySakra pedro, ty mi dáváš. Na webu o hrách sháníš lidi, co by si s tebou šli zaběhat nebo plavat? -
Proste úplne od veci
Sometimes posts may contain links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.